Ga direct naar ons contactformulier om contact met ons op te nemen!

Over MoederMagazine.nl

MoederMagazine.nl is hét gratis online tijdschrift voor moeders door moeders van 20-50 jaar. Of je nu moeder bent van een baby of tiener, voor elke fase van het moederschap zijn er wel interessante posts te vinden. Door de diversiteit van MoederMagazine.nl bezoeken maandelijks vele moeders deze site voor handige tips en ontspanning. Daardoor is MoederMagazine.nl voor adverteerders een interessante website voor fabrikanten, winkels of webshops.

Advertentiemogelijkheden MoederMagazine.nl

Banner
Wanneer je wilt adverteren op MoederMagazine.nl zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij uiteraard een banner plaatsen op de (home)pagina of bij een bepaalde categorie, hiervoor vragen wij een kleine vergoeding, afhankelijk van de grootte van de banner en de periode.

Review
Wellicht effectiever is het wanneer wij een product of dienst van jou uittesten en hierover een review schrijven. Dit is gratis*, wanneer het een product of dienst betreft die wij interessant vinden en past bij MoederMagazine.nl. * Uiteraard willen wij bij een product wel een gratis exemplaar ontvangen om uit te testen en bij een dienst de mogelijkheid krijgen om hiervan gebruik te maken. Een artikel wordt op de website geplaatst (SEO-proof) en doorgeplaatst naar onze Social Media kanalen.

Linkbuilding
Wil je graag beter gevonden worden op Google? Dan is het verstandig om links te (laten) plaatsen op diverse websites die aansluiten bij jouw product en/of dienst. Mocht jouw site aansluiten bij MoederMagazine.nl dan plaatsen wij in een aansluitend artikel een link naar jouw site. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding.

Winactie
Promotie in de vorm van een winactie. Dit kost je een kleine vergoeding voor de moeite en uiteraard een aantal prijzen om weg te geven aan de lezers van MoederMagazine.nl.

Kleinschalig Marktonderzoek
Mocht je tegen een vraagstuk aanlopen en heb je hiervoor marktonderzoek nodig in de categorie moeders? Dan kun je ook terecht bij MoederMagazine.nl. Vanuit jarenlange Online Marketing ervaring bieden wij tegen een vergoeding Kleinschalig Marktonderzoek aan bij onze lezers. Zo heb je snel een antwoord op jouw onderzoeksvraag.