Dragen, iets moois wat je deelt met jou en je kind en perfect past in de opvatting natuurlijk ouderschap. Ook ik heb het een tijd gedaan toen de kleine nog een baby was met een geleende draagdoek. Dit deed ik alleen thuis in de avonduren om mijn kindje te kunnen sussen, handsfree borstvoeding te kunnen geven en mijn handen vrij te hebben voor andere dingen. Toen de kleine steeds meer begon te bewegen en niet meer in de draagdoek wilde heb ik het een tijd zo gelaten, totdat mijn kleine baby een peutertje werd en zo snel was als speedy gonzales en ’s avonds zo ongeveer aan mijn been of rok hing om maar bij me te kunnen zijn. Toen maakte ik kennis met de Tula Toddler en sindsdien zijn we weer blije dragers!

Voorliefde voor Tula dragers

Vanaf het moment dat ik me verdiepte in babydragen had ik al een voorliefde voor Tula’s. Deze draagzakken vond ik altijd erg mooi eruit zien en de verhalen die ik erover las gaven aan dat ze zeer comfortabel en praktisch zijn. Ook wist ik dat ze ergonomisch waren en ze een stoer uiterlijk hebben, waardoor mijn partner hier ook mee zou kunnen dragen. Zo konden we samendoen met één draagzak. Maar toen ik voor het eerst de Tula baby probeerde had mijn kleine man kledingmaat 62 en omdat hij zo tenger is zat hij hier niet goed in, zelfs niet met de Tula Insert of ik moet destijds iets verkeerds gedaan hebben. Ik heb toen ook diverse draagzakken van andere merken geprobeerd, maar hier viel mij ook op dat je als klein vrouwtje zelf ook moeite kan hebben met de pasvorm. Toen heb ik een tijd een geweven draagdoek geleend van een vriendin wat een hele tijd erg fijn was. Het nadeel alleen van de draagdoek vond ik wel het knopen, het duurde altijd eventjes voor het goed zat en erin- en eruit was daarbij dan ook erg lastig.

Me & My Tula Toddler Draagzak

Me & My Tula Toddler ArbolSinds kort ben ik dus weer gaan dragen en heb ik eindelijk een Tula! Ik heb gekozen voor de Tula Arbol. Deze Tula heb je zowel in de maat toddler als in standard/baby. Deze draagzak heeft een zwart canvas met een mooie witte bladeren print en een geel detail. Deze draagzak past zowel goed bij je zomerse outfit als bij winterse wollen truien en is daardoor het jaarrond goed te dragen. Omdat het een draagzak is met een stoer uiterlijk is het voor mannen ook niet vervelend om deze te dragen. De draagzak is ook makkelijk te wisselen met je partner, doordat het afstellen hiervan een peulenschil is. De bandjes zijn ook weer mooi weg te werken, waardoor je nergens losse bandjes ziet. Verder kun je deze draagzak dragen tot maat 110/116. Wanneer de Tula te klein wordt in het rugpand kun je de Tula verbreden met de Tula Free to grow verbreders. Zo heb je lang plezier van deze draagzak.

Het enige nadeel van draagzakken in het algemeen is, dat wanneer je een kleintje hebt dat telkens in- en uit de draagzak wil je al snel zit met de temperatuur van zijn of haar kleding in de koudere jaargetijden. Wanneer je kindje blijft zitten kun je een handige draagjas of draagcover aanschaffen, maar bij erin- en eruit kan je kindje het snel te warm krijgen als je hem of haar een winterjasje aandoet.

Beoordeling Tula Toddler Arbol

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met mijn Tula Toddler. De kleine (maat 92) zit er erg goed in en vind het ook leuk om samen met mij lange afstanden te lopen. Eerst lopen en dan weer dragen en dan weer lopen en weer dragen gaat erg gemakkelijk met de Tula. De print van de Tula Arbol vind ik erg mooi en tijdloos. Het combineert dan ook goed met alles wat ik aan heb en het zit comfortabel. Ook over de webshop VonVaVoom.nl ben ik zeer tevreden. Ik had de draagzak ’s avonds laat besteld en de volgende dag had ik hem al in huis, netjes verpakt in een omdoos met de nodige bescherming. Daarbij werd ik keurig per mail geïnformeerd over mijn bestelling. Ik beoordeel daarom zowel Von Va Voom als de Tula Toddler met 5 sterren.

SterrenSterrenSterrenSterrenSterren

Wil jij ook graag een Tula dragen? Op Von Va Voom lees je alles over de Tula en kun je kiezen uit diverse prachtige baby draagzakken en peuter draagzakken (toddler) in de mooiste prints. Bekijk snel alle Tula draagzakken – Von Va Voom!

Recensie: Tula Toddler Arbol Draagzak
4.7Totale score
Waardering gebruiker: (5 Stemmen)

Over de auteur

Nicole
Redacteur
Google+

Moeder van Jayce (2014) & Djaro (2018), eigenaar van MoederMagazine.nl, Online Marketeer, (gast)blogger Online Marketing, sportfanaat, doener, vindingrijk, spontaan, enthousiast en sportief. Verder ben ik voorstander van een zo natuurlijk mogelijke opvoeding en pure voeding. Naast dat ik in het weekend (samen met mijn vriend) en avond actief ben met onze zoontjes breng ik ook veel tijd door met vrienden en familie. Ook ga ik zo af en toe een avondje uit en sport ik 2-3x per week. Slapen doe ik veel te weinig, maar ik probeer wel het beste uit alle werelden te halen. Alles met de beste bedoelingen, eerlijk en vol positiviteit!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.