Wat een feest was het om het boek “Wat Een Pech, Mijn Naam is Weg!” van Lost My Name te mogen recenseren. Een prachtig gepersonaliseerd kinderboek voor kinderen van 2 tot 6 jaar, waarbij het avontuur draait om de letters van een naam.

De pret begint al wanneer je het boek besteld op de website lostmy.name. Vul de roepnaam van het kindje in, kies de juiste taal (11 talen) en Jongen of Meisje. Daarna wordt het boek automatisch gemaakt. Het boek vertelt het verhaal van een kindje dat wakker wordt en merkt dat het zijn (of haar) naam kwijt is. Dan begint het avontuur en komt hij allerlei lieve, spannende, dappere en wonderlijke figuren tegen. Elk figuur geeft hem een letter van zijn naam terug. En dan komt de magische ontknoping: je eigen naam terug in het boek. Vind je een karakter niet leuk? Je kunt altijd uit 3 verschillende karakters kiezen, genoeg keuze dus!

Ook kun je er nog een persoonlijk stukje tekst kwijt in het voorwoord. Zo zal de ontvanger altijd weten van wie hij dit cadeau heeft gekregen. Lost My Name verzend het boek gratis wereldwijd. Daarnaast kun je voor €3,50 een aapjes cadeauverpakking bestellen. Dit is meer dan een cadeauverpakking. Het is een mapje om je boek netjes te bewaren en geeft het boek nog leuker!

Ontvangst van Lost My Name

Na je bestelling wordt je meerdere keren per e-mail op de hoogte gehouden over de status van het boek. Er wordt gemaild als het boek gedrukt wordt en wanneer het naar je verzonden wordt. Dit vind ik persoonlijk erg prettig gezien de levertijden wat langer duren omdat het boek voor ieder kind apart gedrukt wordt. Bij je bestelling zitten 3 bedrukte kortingskaartjes voor een nieuwe bestelling en een eenvoudige handleiding “Een snufje Magie voor het slapengaan”. Deze handleiding voegt niet echt wat toe, maar is voor ouders wel enorm grappig. Wat wel leuk is het verhaal op de achterkant over het verhaal achter “Lost My Name”.

Hoe ontdekte mijn zoontje zijn naam?

Mijn zoontje moest voordat hij zijn naam ontdekte eerst allerlei avonturen beleven in een betoverend land. Eerst kwam hij bij een Jaguar met scherpe tanden. Daarna bij een aardvarken dat hem een bord aanbood vol met mieren. Toen ontmoette hij Yeti met de Griekse Y. Een Chimpansee wilde zijn naam wel helpen zoeken, maar smulde van bananen. En uiteindelijk belandde hij bij het meest unieke dier, een Eenhoorn. Na het magische avontuur, wist mijn zoontje eindelijk weer hoe hij heet: JAYCE!

Mijn zoontje vind dit boek echt prachtig en wil er sindsdien iedere avond uit voorgelezen worden. En iedere avond lees ik hem weer 1 letter voor. Samen genieten we van de prachtige illustraties van dit boek en de grappige verhaaltjes.

Beoordeling: Lost My Name

Eigenlijk vind ik alles leuk aan Lost My Name. Van de pret bij het bestellen, de voortgangsmails tot het daadwerkelijk ontvangen van dit boek door de brievenbus. Zelfs de doos is nog helemaal in stijl. En de inhoud is meer dan alleen het boek, het is een ware beleving. De kwaliteit van dit boek overtreft al mijn verwachtingen. Ik ben niet snel zo enthousiast over iets, maar dit boek kan ik iedereen aanbevelen. Zelfs over de kleine lettertjes is nog nagedacht. Het is een ware beleving. Het boek is in A4 formaat en voelt prettig aan. Bovendien is het gedrukt op milieuvriendelijk papier en is het tot in de puntjes afgewerkt.

Een puntje is dat je wel een naam moet hebben tussen de 3 en maximaal 12 tekens. Anders kan het boek niet gemaakt worden. Gelukkig hebben de meeste kinderen dit wel. Ook zit er een verschil tussen het aantal bladzijden bij een lange of korte naam, maar de prijs blijft hetzelfde. Daarom beoordelen we Lost My Name met 4,5 sterren!

SterrenSterrenSterrenSterrenhalve ster

Bestel dit leuke gepersonaliseerde boek voor €26,99 online bij Lostmy.name! Met actiecode “Magic” ontvang je nu korting op je extra artikelen.

Vond je dit blog nu leuk? Beoordeel het met 1 tot 5 sterren. Wil jij graag dat ik iets voor je recenseer of heb je een op- of aanmerking op deze recensie? Laat dan hieronder een reactie achter.

Recensie: Lost My Name
4.7Totale score
Waardering gebruiker: (2 Stemmen)

Over de auteur

Nicole
Redacteur
Google+

Moeder van Jayce (2014) & Djaro (2018), eigenaar van MoederMagazine.nl, Online Marketeer, (gast)blogger Online Marketing, sportfanaat, doener, vindingrijk, spontaan, enthousiast en sportief. Verder ben ik voorstander van een zo natuurlijk mogelijke opvoeding en pure voeding. Naast dat ik in het weekend (samen met mijn vriend) en avond actief ben met onze zoontjes breng ik ook veel tijd door met vrienden en familie. Ook ga ik zo af en toe een avondje uit en sport ik 2-3x per week. Slapen doe ik veel te weinig, maar ik probeer wel het beste uit alle werelden te halen. Alles met de beste bedoelingen, eerlijk en vol positiviteit!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.